La campanya de les Eleccions Generals contínua el seu pas inexorable cap al 9 de Març, és per això que em ve en gana recordar alguns fets esdevinguts en aquests últims quatre anys, quatre llargs anys en les quals m’he sentit humiliat per gent que avui ens promet cava i demà ens donarà engrunes, perquè Espanya duu 300 anys pixant-se damunt nostre.

No fa molt temps el Senyor Vidal-Quadras va lluitar a mort en contra el català a la UE, va ser un dels més ferms opositors a que es parlés el català en el Parlament Europeu, en plena campanya electoral manifesta o fa una crida ha “sortir d’aquesta merda”, sense mirar que quan surt de la seva casa la duu posada damunt i precisament no és el vestit que duu posat, és el que va dintre que fa molta pudor.

El Sr. Mariano Rajoy quan era Ministre d'Educació acceptava la immersió lingüística que es feia a Catalunya, no fa molt ha dit que si guanya i governa suprimirà la immersió lingüística de les escoles.
Igualment de dura va ser la campanya en contra de l'Estatut de Catalunya en la qual no paraven de bramar, insistir i demanar al Govern espanyol (PSOE) que es paralitzés la liquidació d'Espanya.

He escollit aquesta imatge per a aquest post perquè la Sra. Esperanza Aguirre amb les seves paraules vol donar a entendre que els catalans no fem més que demanar i protestar.
Per aquestes i moltes coses més no podem donar el nostre vot a persones que cobrant 9.000 euros al mes diuen que els costa molt arribar a final de mes. Si no saben administrar el que és seu com volen fer-ho amb el que és de tots. Malament anem!

1 comentaris

  1. Anònim // 24 de febrer del 2008, a les 11:29  
    Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.