Avui, dia de reflexió celebrem el Dia Internacional de la Dona Treballadora, el llaç negre és en senyal de condol per l’assassinat de Isaías Carrasco per part d’uns desconeguts quan sortia de casa seva amb la seva família a la població d’Arrasate (Mondragón). Hem d'acabar amb aquesta colla d'assassins.

Els orígens del Dia internacional de la Dona són de principis del segle XX, el 1908, un grup de dones van fer una vaga en una fàbrica tèxtil de nova York. Aquell va ser un acte valent en uns moments en que la dona estava totalment discriminada. 129 dones van morir de forma tràgica en la Cotton Tèxtil Factory en un incendi provocat.
No va ser fins l’any 1977 que les Nacions Unides van declarar el dia 8 de març Dia Internacional de la Dona Treballadora.
Des de llavors el conjunt de la societat, amb les dones al capdavant, han continuat treballant des de les escoles, des dels mitjans de comunicació, des de casa, per a assolir un futur on la dona sigui lliure i no sigui discriminada per raó de sexe.

Programa d’actes del Dia Internacional de la Dona a Sant Boi

1 comentaris

  1. Anònim // 10 de març del 2008, a les 14:15  

    See Here or Here