Tal com van les coses i després dels sondejos que s'estan publicant crec que les eleccions al Parlament de Catalunya seran una festa de l'independentisme.

Aquesta és la meva opinió, doncs, quan més esdesmadren” els mandataris espanyols en contra de Catalunya, més nous independentistes pugen al tren de "Catalunya Nou Estat d'Europa".
 
En aquests moments CiU pot estar rondant els 66-69 escons, és a dir fregant ja la majoria absoluta. És clar que en la seva orquestra tenen al de la franja de ponent que veurem amb quina flauta els sortirà tocant després de les eleccions.
Després de les consignes d'alguns partits independentistes que no es presentaran  a aquestes eleccions i que els seus dirigents han donat llibertat de vot per CiU o ERC, el nombre de diputats pot pujar encara més.
Tot sembla indicar que Artur Mas serà el pal de paller que pot portar Catalunya a aquesta transició tan desitjada per molts.
  
ERC, amb 14 a 17 diputats recupera cotes de poder perdudes en anteriors eleccions, sembla que la neteja que ha dut a terme el de Sant Vicenç dels Horts li ha donat un bon resultat. 
 
ICV-EUiA, 10–13 diputats, el treball que estan realitzant en moltes ciutats està començant a donar els seus fruits i estan guanyant molts vots dels socialistes.
 
La resta de partits independentistes que es presentin poden obtenir entre 4-6 diputats que sumarien a l'àmplia majoria que vol independitzar-se d'una Espanya que s'enfonsa amb els seus desitjos de tornar a temps dels que no vull recordar.
Amb això tindríem que gairebé el 77% del Parlament de Catalunya, representant a més de 2.500.000 de ciutadans, aposta per un Estat Català.
 
El PSC, 20-22 diputats perd entre 6 i 8 diputats. La seva aposta per un nou estat federal, fora de lloc,  que ni en època de Felipe González, ni en la de Mister Zapatero van voler solucionar. La seva aposta arriba tard a deshora, ratificat per un discurs d'Alfonso Guerra, "el que es va raspallar L'Estatut", fora de to i de lloc. L’haurien de jubilar, igual que al Felipito, altres molt millor que ell, han hagut de deixar el partit per no estar conformes amb els postulats del PSOE, per citar algun personatge important: Pasqual Maragall. Recuperar de nou l'espai perdut els costarà molt de temps.
 
El PPC, 12 - 13 diputats, es porta també un bon cop, molt merescut. Primer per les polítiques del Govern espanyol i en segon lloc per voler obrir un front entre els propis catalans en fer afirmacions com que es vol dividir la societat catalana. L’Alícia encara no s'ha assabentat que el vot és el que decideix. La utilització del discurs de la por se'ls està tornant en contra!
 
C’S, 3-4 diputats, manté la seva quota de poder amb el seu discurs com sempre avorrit i sense interès.
 
Estic convençut que el  proper 25 de novembre sens dubte serà una gran festa per a Catalunya després de tants anys de resignació, frustració i incomprensió per part d'Espanya!