Les famílies de les víctimes mortals per l'ensorrament del túnel de batuda de l'estadi de beisbol de Sant Boi, el 2009, han arribat a un preacord amb el consistori, que si es confirma, suposaria la suspensió del judici previst per demà 15 d'octubre.

Els fets es remunten a finals de gener de 2009 quan, coincidint amb un fort temporal de vent, es va ensorrar el túnel de batuda de l'estadi de beisbol provocant la mort de quatre nens i ferides de diversa gravetat a una desena de persones. S'ha demostrat que el túnel estava mal construït.
Les famílies de les víctimes mortals i l'Ajuntament de Sant Boi han arribat a un preacord per enderrocar aquestes instal·lacions, segons han avançat les dues parts. El preacord preveu indemnitzacions per les famílies de les víctimes de més de dos milions d'euros i penes de presó de dos anys per als tres imputats: l'arquitecta municipal, l'arquitecte tècnic i el constructor de l'obra.
"Hi ha un preacord entre els advocats de les parts però ara falta que ho ratifiquin les famílies, que els imputats acceptin, que les empreses asseguradores consignin els diners i que se signi l'acord", ha dit l'advocat de les famílies, Josep Maria Fuster Fabra.

3 comentaris

  1. Anònim // 23 de gener del 2013, a les 10:49  

    My [url=http://www.top-uggsboosuk.co.uk]ugg boots sale uk[/url] suggested I may like this website. [url=http://www.top-uggsboosuk.co.uk]cheap ugg boots uk[/url] , He was once entirely right. This post truly made my day. You can not

  2. Anònim // 15 de març del 2013, a les 20:31  

    Hi, i think that i saw you visited my website thus i
    came to “return the favor”.I'm attempting to find things to improve my web site!I suppose its ok to use some of your ideas!!

    Here is my blog post ... airplane game

  3. Anònim // 17 de desembre del 2014, a les 5:55  

    Poderoso caballero es don dinero, dice el refrán.