Aquest cap de setmana passat Sant Boi va viure un dels episodis més tràgics de la seva historia, quatre nens innocents perdien la vida en el camp municipal de beisbol al ensorrar-se la tribuna del estadi per culpa del fort vent.
Són ben paleses les mostres de dolor i de condol rebuts de tots els indrets del país en aquests moments de dolor de tots els santboians i santboianes.

Molts santboians i santboianes ens han fet arribar vídeos, fotografies, pàgines web de diaris amb notícies, comunicats de partits polítics, etc. A tots ells els hi vull agrair la seva inestimable col·laboració.

En el món de les xarxes socials, concretament en el Facebook hi ha tres grups que encara continuen rebent mostres de dolor i de condol de tot arreu per la pèrdua d’aquests quatre joves santboians.

Administrador: Lluis Bedia Rosello
Descripció: Aquest és un grup perquè sapiguem quantes persones estan amb els familiars i amb el club, només eren nens amb ganes de jugar al beisbol.
En aquests moments s’han apuntat 7.264 persones. (actualitzat a les 9:30h)

Administradora: Cristina Quero Sandoval
Descripció: Per aquests quatre nens i els que estan ferits i per tots els seus familiars, això és un petit homenatge.
En aquest moments s’hi ha adherit: 2.117 persones. (actualitzat a les 9:30h)

Descripció: Si estàs d'acord amb mi i creus que val la pena col·laborar amb aquesta causa, afegeix-te. Que tothom col·labori amb el que pugui.
Demostrem la gran capacitat solidària dels santboians i si s'apunta algú de fora...benvingut sigui!!!
El compte corrent on s’ha d’ingressar els diners pertany al Club de Beisbol Sant Boi i alhora de fer l’ingrés deixant les dades personals el club farà un carnet de soci col•laborador en mostra d'agraïment.
En aquests moments aquesta iniciativa conta amb 1.329 persones. (actualitzat a les 9:30h)

Benvingudes totes aquestes demostracions de solidaritat i desitjar que entre tots siguem capaços de treballar perquè mai més es tornin a repetir dissabtes com el 24 de gener de 2009.