He llegit el post d’en Jaume Bosch, Alcalde de Sant Boi, “L’Ateneu ha de ser del poble”. En primer lloc voldria felicitar-lo per l’escrit que ha deixat penjat en el seu bloc, en segon lloc felicitar-lo per la valentia de voler recuperar l’Ateneu Santboià pel poble, crec que tots els santboians i santboianes hem de donar el màxim suport a aquesta iniciativa que de ben segur en Jaume portarà a bon port.

Agraeixo molt el reconeixement que fa en el seu escrit en què afirma que va ser un encert no executar el planejament urbanístic aprovat l’any 2002, que per sort va quedar sense efecte mitjançant una sentència. Aquest reconeixement posa de manifest que tot i tenir una majoria en els equips de Govern Municipals, en ocasions, no es té en compte la voluntat d’altres ciutadans que no pensen igual, però que al cap i a la fi també són ciutadans del municipi.

La voluntat de recuperar la propietat i titularitat de l’Ateneu i arribar a un acord amb els actuals propietaris (Pichuki, S.A.) és un gran encert de l’Alcalde i de l’equip de Govern Municipal, tot i que hem de ser conscients del cost econòmic que tindrà per a tots els santboians i santboianes. També és un pas molt important que aquesta titularitat sigui pública per tal d’evitar que mai més ens torni a passar un fet tan penós com el que hem viscut.

Amb aquest nou procés que s’obrirà hi ha feina a fer i amb la convicció en què ho explica en el seu bloc estic convençut que serem capaços de redreçar una situació que ha estat motiu de tantes desavinences entre els ciutadans de Sant Boi.

Felicitats Jaume!, felicitats Alcalde!